Allmäntandvård · Estetisk Tandvård · Implantat

Vill du boka tid eller bara fråga om något?
Tveka inte att ringa på 08-660 22 25.

Personal

Karla Reigo, Tandläkare

Karla tog sin tandläkarexamen 1997 i Stockholm. Hon tog över kliniken 2001 och har drivit den sedan dess. Karla utför allmäntandvård på vuxna och barn, estetisk tandvård och implantat. Karla har arbetat mycket med tandvårdsrädda patienter. Karla tittar mycket på bettfunktionen för att förebygga eller lindra käkledsbesvär, muskelbesvär, huvudvärk, nackproblem m.m.Hon är noga med att gå kurser och vidareutbilda sig och använder endast moderna metoder för att Du som patient ska få bästa möjliga tandvård. Karla älskar sitt yrke och tycker att mötet med Dig som patient är det som gör yrket roligt.

Johan Graf, tandläkare

Johan har en gedigen kunskap och mångårig erfarenhet och utför såväl allmäntandvård som kirurgi. Johan brinner för att hjälpa tandvårdsrädda och anser att ingen människa skall behöva uppleva ett socialt handikapp orsakat av sämre tandstatus! Tillsammans med käkkirurg Tomas Nordin har Johan utvecklat Nordin-Grafmetoden, vilken inneburit avsevärt förkortade behandlingstider och mindre efterbesvär vid implantatbehandlingar. Metoden används idag vid flera implantatcenter. Johan tittar också mycket på bettfunktionen för att förebygga eller lindra käkledsbesvär, muskelbesvär, huvudvärk, nackproblem m.m. Johan är mån om att du som patient ska känna dig trygg och väl omhändertagen och ser till att du får en tandvård av högsta klass.

Sanyu Mwesigye, Tandhygienist

Sanyu tog sin tandhygienistexamen i Stockholm 2008. Hon har erfarenhet av karies- och tandlossningssjukdomar. Sanyu avlägsnar tandsten samt putsar och polerar dina tänder så att du får och bibehåller en god munhälsa. Hon informerar och instruerar dig i hur du bör sköta dina tänder. Hon avlägsnar dessutom missprydande tandmissfärgningar med en speciell bläster, airflow. 

Susanna Israelsson, Tandsköterska

Susanna är vår rutinerade tandsköterska och ser till att alla klinikens dagliga rutiner fungerar. Hon svarar i telefon när Du ringer och tar emot Dig när du kommer till oss. Hon ser till att Du blir väl omhändertagen och känner Dig välkommen.

 

Carin Sjöström, Tandhygienist

Carin har lång erfarenhet av karies- och tandlossningssjukdomar. Hon avlägsnar tandsten samt putsar och polerar dina tänder så att du får och bibehåller en god munhälsa samt informerar och instruerar dig i hur du bör sköta dina tänder.