Allmäntandvård · Estetisk Tandvård · Implantat

Vill du boka tid eller bara fråga om något?
Tveka inte att ringa på 08-660 22 25.

Välkommen till Karla Dental

Välkommen till en trevlig, modern och centralt belägen tandläkarpraktik vid Östermalmstorg. Vi bedriver tandvård på vuxna och barn och tar även emot akuta och tandvårdsrädda patienter i en lugn, behaglig och stressfri miljö. Vi erbjuder allmäntandvård, estetisk tandvård och implantatbehandlingar. 

Tandvårdsrädd?

Vi är mycket vana vid tandvårdsrädda patienter och många som har kommit till oss har blivit helt botade från sin tandvårdsrädsla. Detta tack vare vårt lugna och personliga bemötande. Hos oss är Du som patient alltid i centrum.

Praktiken finns i fräscha lokaler med modern utrustning och inredning. Vi använder den senaste tekniken och behandlingsmetoderna såsom digital röntgen och diodlaser. Har dessutom ett nära samarbete med specialister inom alla områden.

Hos oss får Du ett personligt och professionellt bemötande och en tandvård av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Vi strävar alltid efter att göra Ditt besök hos oss till en positiv upplevelse och gör vårt bästa för att uppfylla Dina önskemål och behov. Vi vill att Du ska känna dig trygg och veta att Du får bästa tänkbara tandvård.

Studentrabatt 15%!

Har Du CSN- eller Mecenatkort? Då får du 15% rabatt hos oss. 

Benskörhet

Som en extra service så testar vi alla över 50 år för benskörhet. Varannan kvinna och var fjärde man över 50 år drabbas nämligen av benskörhet. Med hjälp av ett speciellt program analyseras din röntgenbild, som ändå tas vid undersökningstillfället. Därefter får du besked om du ligger i riskzonen och behöver komma i kontakt med sjukvården för vidare utredning och behandling.

Referenser                

 • " Mycket nöjd, den bästa tandläkare jag haft!"/ Kurt L

  rejta

 • "Best in town, trevligt bemötande av Karla och hennes sköterska. Karla klart professionell, stabilt och säkert handlag."/ Richard

  rejta

 • "Jag är mycket nöjd med bemötandet hos tandläkare och tandhygienist.
  Kort väntetid och bra utfört arbete."/ Birgit H

  rejta

 • "Karla Dental är utan tvekan den bästa tandläkaren i Stockholm. Får alltid ett proffsigt och ödmjukt bemötande av alla som jobbar där. Mina barn uppskattar också besöken, tv:n i taket som man kan titta på när man ligger i tandläkarstolen är en riktig hit! "/ Lisa B

  rejta

Kostnadsfri konsultation

Ring oss på 08-660 22 25 för en kostnadsfri konsultation!

 

Ny Medarbetare

Vi hälsar tandläkare Johan Graf hjärtligt välkommen till oss. Johan har en gedigen kunskap och mångårig erfarenhet och utför såväl allmäntandvård som kirurgi. Johan brinner för att hjälpa tandvårdsrädda och anser att ingen människa skall behöva uppleva ett socialt handikapp orsakat av sämre tandstatus!

Tillsammans med käkkirurg Tomas Nordin har Johan utvecklat Nordin-Grafmetoden, vilken inneburit avsevärt förkortade behandlingstider och mindre efterbesvär vid implantatbehandlingar. Metoden används idag vid flera implantatcenter. Johan tittar också mycket på bettfunktionen för att förebygga eller lindra käkledsbesvär, muskelbesvär, huvudvärk, nackproblem m.m. Johan är mån om att du som patient ska känna dig trygg och väl omhändertagen och ser till att du får en tandvård av högsta klass.

     

 

Välkommen till en trivsam, modern och centralt belägen tandläkarpraktik vid Östermalmstorg!