Allmäntandvård · Estetisk Tandvård · Implantat

Vill du boka tid eller bara fråga om något?
Tveka inte att ringa på 08-660 22 25.

Välkommen till Karla Dental

Välkommen till en trevlig, modern och centralt belägen tandläkarpraktik vid Östermalmstorg. Vi bedriver tandvård på vuxna och barn och tar även emot akuta och tandvårdsrädda patienter i en lugn, behaglig och stressfri miljö. Vi erbjuder allmäntandvård, estetisk tandvård och implantatbehandlingar. Har egen tandhygienist.

Vi är mycket vana vid tandvårdsrädda patienter och många som har kommit till oss har blivit helt botade från sin tandvårdsrädsla. Detta tack vare vårt lugna och personliga bemötande. Hos oss är Du som patient alltid i centrum.

Praktiken finns i fräscha lokaler med modern utrustning och inredning. Vi använder den senaste tekniken och behandlingsmetoderna såsom digital röntgen och diodlaser. Har dessutom ett nära samarbete med specialister inom alla områden.

Hos oss får Du ett personligt och professionellt bemötande och en tandvård av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Vi strävar alltid efter att göra Ditt besök hos oss till en positiv upplevelse och gör vårt bästa för att uppfylla Dina önskemål och behov. Vi vill att Du ska känna dig trygg och veta att Du får bästa tänkbara tandvård.

Studentrabatt 15%!

Har Du CSN- eller Mecenatkort?

Då får Du 15% rabatt hos oss. Visa bara upp kortet när du kommer till oss!

Referenser                

 • " Mycket nöjd, den bästa tandläkare jag haft!"/ Kurt L

  rejta

 • "Best in town, trevligt bemötande av Karla och hennes sköterska. Karla klart professionell, stabilt och säkert handlag."/ Richard

  rejta

 • "Jag är mycket nöjd med bemötandet hos tandläkare och tandhygienist.
  Kort väntetid och bra utfört arbete."/ Birgit H

  rejta

 • "Karla Dental är utan tvekan den bästa tandläkaren i Stockholm. Får alltid ett proffsigt och ödmjukt bemötande av alla som jobbar där. Mina barn uppskattar också besöken, tv:n i taket som man kan titta på när man ligger i tandläkarstolen är en riktig hit! "/ Lisa B

  rejta

Kostnadsfri konsultation

Ring oss på 08-660 22 25 för en kostnadsfri konsultation!

 

Tandvårdsreformen

1:a juli 2008 fick vi en ny tandvårdsreform.

Du som är mellan 20 och 29 år eller över 75 år får 300 kronor per år att använda till tandläkarbesöket. Du som är mellan 30 och 74 år får 150 kronor per år. Pengarna dras automatiskt från din räkning efter besöket.

Dessutom finns ett högkostnadsskydd för alla. Det innebär att du står för hela beloppet upp till 3000 kronor. Kostnaden utöver det (upp till 15000 kronor) betalar du hälften av. Överstiger kostnaden för behandlingen 15000 kronor betalar du endast 15% av det överskjutande beloppet. Kostnaden beräknas utifrån statligt fastställda referenspriser. Om din tandläkares pris är högre får du själv betala mellanskillnaden.

     

 

Välkommen till en trivsam, modern och centralt belägen tandläkarpraktik vid Östermalmstorg!